TV: Kulusevski med kort inhopp - nytt tungt tapp för Juventus

Dejan Kulusevski fick göra ett kort inhopp när Juventus inte lyckades besegra Napoli.

Mertens ger Napoli ledningen mot Juventus
1:10
Chiesa kvitterar till 1-1
3:26
Höjdpunkter: Oavgjort i stormötet mellan Juventus och Napoli

Det vankades toppmöte i Serie A när tabellfemman Juventus tog emot trean Napoli under torsdagskvällen. Dejan Kulusevski fick då återigen inleda matchen på bänken, Juve-tränaren Massimiliano Allegri valde i stället att starta med Alvaro Morata - som ryktats vara på väg bort från klubben - på topp.

En spelare som också uppges vara nära ett klubbyte är Lorenzo Insigne. Napoli-stjärnan sägs nämligen vara i princip helt klar för en flytt till MLS-klubben Toronto FC - men även Insigne fick förtroende från start.

23 minuter var spelade på Juventus Stadium när Dries Mertens gav Napoli ledningen. Belgaren fick bollen i straffområdet, tog emot och placerade in 0-1 vid bortre stolpen.

- Mertens avslut, de brukar sitta. Välplacerat, konstaterar C Mores expert Vicki Blommé i sändningen.

Gästernas ledning stod sig till halvtidsvilan, men i början av andra halvlek kvitterade Juventus. Efter en tilltrasslad situation hamnade bollen hos Federico Chiesa utanför straffområdet som, via en Napoli-försvarare, sköt in 1-1-målet.

Med knappt tio minuter kvar att spela byttes Dejan Kulusevski in på planen då han ersatte målskytten Chiesa. Kulusevski lyckades dock inte göra några större avtryck, vilket inte heller något av lagen mäktade med.

Matchen slutade 1-1 och Juventus missade därmed chansen att minska avståndet till toppen. Poängen för Napoli innebär att man ligger kvar på tredje plats i Serie A-tabellen, sex bakom serieledaren Inter.

Juventus: Szczesny - Cuadrado, De Ligt, Rugani, Sandro - McKennie, Locatelli, Rabiot - Bernardeschi, Morata, Chiesa.

Napoli: Ospina . Di Lorenzo, Rrahmani, Jesus, Ghoulam - Lobotka, Demme - Politano, Zielinski, Insigne - Mertens.