TV: Lukaku visade vägen i Inters överkörning - svarade för klassmål

Tvåmålsskytt i 4-0-segern? Romelu Lukaku.
- Nu måste vi fortsätta vara fantastiska, säger tränaren Antonio Conte till Sky Sport Italia.

Se höjdpunkterna från matchen i spelaren.

Efter två raka kryss i ligaspelet hade Inter för avsikt att ta tre poäng när man nu ställdes mot Genoa på hemmaplan. Och det gjorde man också, utan några som helst bekymmer.

Inter tog ledningen efter 31 minuter genom Romelu Lukaku på nick och de blåsvarta utökade bara minuten senare genom Roberto Gagliardini.

I matchens andra akt gjorde sedan Sebastiano Esposito 3-0 på straff i den 64:e minuten. Inter var inte nöjt där och Romelu Lukaku skulle bli tvåmålsskytt. I den 71:e minuten fintade belgaren bort en Genoa-back och dunkade in 4-0 på ett läckert sätt i ena krysset. Det blev också matchens sista mål.

- Nu måste vi fortsätta vara fantastiska och ge allt, det är vårt mål den här säsongen. Det var inte enkelt i dag, men vi fick det att se så ut, säger Inter-tränaren Antonio Conte till Sky Sport Italia enligt Football-Italia.

Nu tar Inter uppehåll och laget toppar tabellen på samma poäng som Juventus, 42 till antalet. Ligaspelet för Inter drar igång igen i den 6 januari, då ställs man mot Napoli.