TV: Pepe sköt Juventus till serieledning

Italien

Toppmötet mellan Lazio och Juventus bjöd på mågna chanser - men bara ett mål. Simone Pepe kontrade in målet som ger Juve serieledningen tillbaka.

Det gick ordentligt fort när Juventus gjorde matchens första mål mot Lazio. Hemmalagets Tommaso Rocchi hade ett farligt avslut i Juventus straffområde, sen kontrade rosaklädda Juve supersnabbt.

Matri sprang sig fri på vänsterkanten och spelade fram en framstormande Simone Pepe som i straffområdet hade ryckt ifrån sin back. Ensam med Marchetti gjorde Pepe inget misstag - 1-0 Juve.

Lazio jagade frenetiskt en kvittering, och efter 60 minuter var Hernanes centimetrar ifrån när hans vänsterskott gick klockrent i stolproten.

Även Juventus hade chanser - och Alessandro Matri träffade också stolpen i den 83:e minuten efter en grym framspelning av Arturo Vidal.

Men det blev inga fler mål - 1-0 blev slutresultatet och Juventus går därmed upp i serietopp igen.

Publicerad 2011-11-26 kl 22:41