Udineses superkross - 7-0 efter Sanchez fyra och Di Natales tre

Italien

Udinese stor för omgångens uppvisning när man vann med hela 7-0 borta mot Palermo. Supermittfältaren Alexis Sanchez gjorde inte mindre än fyra mål i storkrossen.

Det hela avgjordes redan i den första halvleken. Palermo kom aldrig in i matchen och Udinese kopplade greppet direkt. Överraskningslaget den här säsongen lekte fotboll med sina motståndare och gick upp till 5-0 i paus efter tre mål av Alexis Sanchez. Till Palermos tröst fick man Bacinovic utvisad efter 40 minuter.

I den andra halvleken hade Udinese dessutom inga tankar på att försvara sin ledning. Istället ville man utöka den. Och det rejält. Det hade bara dröjt tre minuter innan Sanchez satte sitt fjärde och en stund senare fastställde även Di Natale slutresultatet till 7-0 från straffpunkten. Samtidigt fick Palermo sin andra utvisning för dagen.

gör supermittfältaren Alexis Sanchez även sitt tredje och fjärde mål i matchen. Palermo drog sedan på sig ytterligare en utvisning i samband med en målchans och Di Natale satte sitt tredje på den efterföljande straffen. Udinese har nu häng på platserna till Champions League.

Publicerad 2011-02-27 kl 19:06