POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
SVERIGE (HERR)
48v

Uppgifter: Olsens startplats i Roma är hotad

Foto: Bildbyrån.

Robin Olsen har varit gjuten i Roma-målet.
Men nu riskerar han att petas, skriver italienska Il Messagero.
"Hans plats är hotad", skriver den italienska tidningen.

Robin Olsen har varit lika given i det svenska landslaget som i sitt klubblag Roma. Men för ett par dagar gick den italienska tidningen La Gazetta dello Sport ut med uppgifter om att Roma vill sälja målvakten i sommar, troligtvis till en klubb i Premier League.

- Det vet jag ingenting om, sa Olsen om uppgifterna.

Nu kommer även uppgifter om att Olsen kan riskera att mista sin plats som förstemålvakt i Roma. Tidningen Il Messagero tar upp missarna mot Norge och skriver följande:

"Paradoxalt nog så är problemet med Olsen ett annat: även när det gått (relativt) bra, så har den forna FC Köpenhamnsmålvakten inte övertygat helt", skriver tidningen.

Enligt tidningen har det också börjats skruva på sig i Roma efter den senaste tidens misstag i såväl klubb- som landslag.

"Hans stora misstag orsakar också diskussioner i Roma. Även om framtiden verkar utstakad (försäljning i sommar), så är hans plats i laget hotad redan nu."

Tidningen tar också upp att andremålvakten Antonio Mirante sprider mer lugn, men att Olsens troligtvis fortsatt kommer att få fortsatt förtroende i helgens möte med Napoli.

"Ranieri kommer i det närmaste att prata med Olsen och sedan fatta ett beslut. Det är svårt att tänka sig att han ”bränner” honom med en petning mot Napoli. Men från och med nu kostar det att missa. Ingen undantagen", skriver tidningen.

Publicerad 2019-03-28 kl 20:24
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå