POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
SERIE A
48v

Uppgifter: Roma vill sälja Robin Olsen till Premier League-klubb

Foto: Bildbyrån

Sportchefen Monchi, som värvade Robin Olsen, lämnade Roma tidigare under året.
Nu menar Gazetta dello Sport att klubben vilja sälja svensken till en Premier League-klubb.

Robin Olsen värvades förra sommaren av sportchefen Monchi till Roma från FC Köpenhamn. Den förre sportchefen tog in svensken efter att Romklubben sålde Alisson Becker till Liverpool i en rekordaffär.

Men Roma har haft en tyngre säsong i Serie A, något som ledde till att tränaren Eusebio Di Francesco fått sparken. Monchi valde att lämna klubben för att återvända till Spanien och Sevilla, där han tidigare varit framgångsrik med bland annat flera titlar i Europa League.

När nye tränaren Claudio Ranieri kom in i laget visste han inte vad Olsen hette och när han på en presskonferens skulle svara på om Olsen eller andremålvakten Mirante skulle stå i mål nästa match svarade han:

- Mirante eller "coso", sa Ranieri, där "Coso" på italienska betyder ungefär "vad-heter-det".

Olsen har varit given under året och har spelat 26 ligamatcher och sex matcher i Champions League. Trots det skriver nu Football-Italia, som hänvisar till La Gazetta dello Sport, att Roma ”sannolikt” kommer att sälja Olsen till sommaren och att en Premier League-klubb är den sannolika destinationen. Tidningen menar att Olsen är "ett av Monchis största misstag".

Roma ska även ha pekat ut en ersättare till Olsen, som är Cagliaris Alessio Cragno. 24-åringen har varit ordinarie i Cagliari de senaste två åren.

Publicerad 2019-03-24 kl 20:00
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå