Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
LANDSLAG

Albanske förbundskaptenen: "Vi blev slagna av säkerhetspersonal"

Foto: Scanpix

Albanska spelare blir attackerade.

Efter de allvarliga incidenterna mellan Serbien och Albanien möttes den albanska truppen av ca 5000 hemmasupportrar vid sin hemkomst.

– Mina spelare blev slagna av säkerhetspersonal, säger förbundskaptenen Gianni de Biasi.

Uppsåtet till kaoset var när en drönare i den 41:a minuten flög över arenan, bärandes en flagga med en kartbild över Kosovo och Albanien med den albanska flaggan inkorporerat.

Supportrar tog sig in på planen och kaos uppstod. De albanska spelarna var tvungna att fly till omklädningsrummet och matchen avbröts.

Nu ger den albanske förbundskaptenen Gianni De Biasi sin syn på incidenten.

– Vi kommer från en traumatisk upplevelse. Vi trodde aldrig att någonting liknande skulle kunna hända, sa Albaniens förbundskapten, De Biasi, efter ha återvänt från Belgrad.

– Det som hände när fansen stormade planen var det mest otroliga som kunde hända. Situationen var mycket farlig. Fyra av mina spelare har drabbats av skador, inte bara av angrepp från fansen utan även från säkerhetspersonalen, arenan var inte tillräcklig för den här typen av match, menade De Biasi enligt Gazzetta dello Sport.

Flera medier uppger att det var Osil Rama, bror till den albanska premiärministern Edi Rama, som styrde drönaren på läktaren via en fjärrkontroll.

Publicerad 2014-10-15 kl 10:53
Annons
Annons
Annons