Erton debuterade för Kosovo i VM-kvalet

Han har tidigare fem landskamper för Sverige.
Under söndagen debuterade Erton Fejzullahu för Kosovo i VM-kvalmötet med Kroatien.

Mötet mellan Kroatien och Kosovo inleddes på lördagskvällen, men fick skjutas upp efter att ett stort regnoväder gjort det omöjligt att fullfölja matchen. Under söndagen återupptods matchen där den slutade - i den 21:a minuten.

Matchen var länge mållös, men i den 74:e minuten satte Domagoj Vida dit 1-0 för hemmalaget, vilket blev matchens enda mål.

I den 67:e minuten byttes Kalmar FF-anfallaren Erton Fejzullahu in för Kosovo. 29-åringen har tidigare gjort fem landskamper för Sverige, men ingen på tävlingsnivå. Nyligen berättade Fejzullahu att Kosovos svenske förbundskapten Albert Bunjaki kallat honom till landslagets VM-kvalsamling. Och under söndagen kom alltså debuten för Erton.

I Kosovo startade den förre Elfsborgsspelaren Arber Zeneli och spelade knappa 80 minuter.

Publicerad 2017-09-03 kl 16:00