Insigne straffade England - ordnade kryss sent för Italien på Wembley

Fotbolls-VM 2022

Efter förlusten mot Argentina i förra veckan lyckades Italien i kväll få med sig ett oavgjort resultat från Wembley i mötet med England.

I fredags föll Italien med 0-2 mor Argentina i Manchester. I kvällens möte med England hamnade man på nytt i underläge efter att Jamie Vardy gett hemmalaget ledningen i den första halvleken, men italienarna skulle till slut få med sig ett oavgjort resultat från matchen.

I den 87:e minuten kvitterade Lorenzo Insigne på straff till 1-1, vilket också blev slutresultatet.

Italien missar sommarens VM efter att man i höstas blivit utslaget i playoff mot Sverige. England ställs emot Tunisien, Panama och Belgien.