POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
LANDSLAG

Korruptionsmisstänkte Warner "gapskrattar" åt anklagelser

Fifas vice-president Jack Warner anklagas för korruption. Han viftar dock bort det hela.
- Jag gapskrattar åt det, säger han.

Lord Triesman var ansvarig för Englands ansökan till VM 2018. På tisdagen sa han till en parlamentskommitté att flera Fifa-delegater bett om pengar och tjänster för att rösta på England.

En av de anklagade är Fifas vice-president Jack Warner som också är president för Concacaf, det nord- och centralamerikanska fotbollsförbundet. Enligt Triesman ska Warner ha bett om 2,5 miljoner pund för att kunna bygga ett utbildningscentrum på Trinidad.

- Jag gapskrattar åt det, eftersom det tog dem från december till nu att säga att jag har 2,5 miljoner pund. Jag har aldrig bett någon om någonting, säger Warner till Newsday enligt The Guardian.

- När de killarna kom hit lovade vi att hjälpa dem. Jag visade dem ett ställe där de kunde bygga en lekplats. De lovade att komma tillbaka men det gjorde de aldrig. Det är allt.

Enligt Warner tar ingen i Fifa Lord Triesmans anklagelser på allvar. Triesman tvingades avgå som ansvarig för Englands VM-ansökan efter att ha anklagat Spanien och Ryssland för att muta domare.

- Det som är pinsamt är att FA (det engelska fotbollsförbundet) la 19 miljoner pund på att bud, medan den enda röst de fick var den engelska Fifa-delegatens. Hur kommer det sig att inte en enda europé röstade för dem? De letar efter andra orsaker. Varför sätter de sig inte ner och frågar sig varför ingen europé röstade på dem?

Publicerad 2011-05-11 kl 15:55
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå