POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
LANDSLAG

Landslagsläkaren om Schelin: Tar beslut så sent som möjligt

FRANKFURT. Sista träningen före VM-semifinalen.
Då tränade varken Öqvist, Schelin och Seger.
Landslagsläkaren Per Lindblom tror att stjärntrion kan spela.

Sverige tränade på tisdagkvällen på matcharenan i Frankfurt inför VM-semifinalen mot Japan. Då saknade man flera av stjärnorna.

Landslagsläkaren Per Lindblom är dock hoppfull om att stjärntrion ska kunna stå på plan på onsdag kväll och går igenom spelare för spelare:

* Lotta Schelin:

- Hon blev förkyld efter matchen och har ont i halsen och är snuvig. Ingen feber, men vi har vilat henne. Jag räknar med att hon spelar i morgon, i och med att det är nästan är ett dygn till match.

När måste Dennerby veta om hon kan spela?
- Vi kommer att ta beslut så sent som möjligt?

* Caroline Seger.

- Hon har en trötthet och stelhet i vänster vad. Det är en konsekvens att hon för första gången sedan operationen i oktober kört så här hårt och det är tätt mellan matcherna. Hon får vila och får behandling med laser. Jag tror inte vilda hästar kan hålla henne från planen.

* Josefine Öqvist.

- Hon fick ett skavsår på vänster häl i samband med matchen. Hon är tillgänglig men vi vill vila hälen så det funkar. Hon har cyklat i flip-flop. Hon kan spela.

Landslagsläkare Lindblom säger att Lotta Schelin äter med laget och att risken för smitta är minimal men att spelarna handspritar sig och är försiktiga.

Publicerad 2011-07-12 kl 21:37
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå