Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Liverpool-ilska efter Gerrards skada: ”Hatar landskamper”

Landslag

Steven Gerrard haltade av Wembleys plan med en förmodad lårskada. ”Ytterligare bevis för varför jag hatar landskamper”, twittrade Liverpools fysioterapeut Chris Morgan efter matchen.

De engelska fansen hade inte mycket att glädjas åt efter att Frankrike spelat ut England på Wembley. Matchen slutade 1-2 efter att Peter Crouch gjort tröstmålet för engelsmännen i 86:e minuten.

Crouch hade nyss kommit in som ersättare för Steven Gerrard som fick utgå skadad med vad som rapporteras vara en lårskada.

Och det dröjde inte länge förrän reaktionerna från Gerrards klubblag Liverpool kom. För de inom klubblagsvärlden som ser landskamper i allmänhet, och träningslandskamper i synnerhet, som ett riskmoment vad gäller skaderisk för spelarna så var Gerrards skada vatten på deras kvarn.

Ganska omedelbart efter att Matchen blåsts av dök det upp inlägg på Twitter från Liverpool som ondgjorde sig över Gerrards skada och det faktum att han tvingats spela en betydelselös landskamp.

Annons

Liverpools fysioterapeut, Chris Morgan var inte nöjd. ”Stevie skadade sig… Ytterligare bevis om det nu behövdes för varför jag hatar landskamper, skrev han på sin Twitter-sida och signerade med ”Slopa dem”, ”Ingen bryr sig” och ”För mycket skador”.

Även Liverpools chefsfystränare Darren Burgess var rejält missnöjd och uttryckte sitt missnöje på Twitter. ”Helt amatörmässigt och nu får vi betala priset för deras inkompetens. Skandalöst”, skrev Burgess.

Publicerad 2010-11-18 kl 00:51
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto