Neymar tillbaka på planen – målskytt direkt i Brasiliens kryss

Landslag

Neymar hade inte spelat på nästan fyra månader.
Då klev han in och gjorde ett mål och ett assist direkt när Brasilien kryssade mot Colombia i Miami.

Neymar har inte spelat en fotbollsmatch sedan mitten av maj då han dragits med en fotskada. Lägg till sommarens otroligt intensiva flyttrykten och brassen har haft en minst sagt händelserik sommar.

Men natten mot lördag var brassen till slut frisk och redo för spel när Brasilien ställdes mot Colombia i en träningsmatch i Miami. Och han gjorde avtryck direkt.

Efter bara tjugo minuter slog han en precis hörna som Casemiro kunde nicka in med en vältajmad nick i bortre hörnet. Efter det vände Colombia matchen och tog ledningen med 2-1 genom dubbla mål av L Muriel, men Neymar skulle lägga sig i handlingarna igen.

I den andra halvleken satte Dani Alves av i djupled och fick en fin boll. Ytterbacken kunde kolla upp och spela in bollen framför mål där Neymar dök upp och enkelt rakade in 2-2, vilket också blev slutresultatet i matchen.