Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
LANDSLAG

Officiellt: Han leder England i U21-EM i sommar

Foto: Bildbyrån

Efter att ha tagit över tillfälligt efter Gareth Southgate, som blev A-landslagsförbundskapten, har Aidy Boothroyd nu permanent fått tjänsten som U21-landslagets förbundskapten. England möter bland annat Sverige i sommarens U21-EM.

Det blev stora förändringar för Englands landslag efter att Sam Allardyce hastigt och olustigt fick lämna sin post som förbundskapten i september.

U21-förbundskaptenen Gareth Southgate tog tillfälligt över A-landslaget, en tjänst som han senare tagit över på en permanent basis. När Southgate tog steget upp tog Aidy Boothroyd över U21-landslaget och behöll landets obesegrade svit genom kvalet till EM i Polen i sommar.

Nu har Boothroyd officiellt fått tjänsten på en permanent basis. Kontraktet med FA sträcker sig till 2020. Boothroyd kommer att därmed att leda England i U21-EM i sommar, i gruppspelet väntar Polen, Slovakien och Sverige.

- Jag känner mig ärad över att få uppdraget att leda England i U21-EM. Efter att ha jobbat tätt inpå den här gruppen spelare de senaste månaderna så vet jag att de är kapabla att uppnå framgång i Polen i juni, säger Boothroyd till FA:s hemsida.

Publicerad 2017-02-03 kl 14:14
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons