POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
LANDSLAG

Officiellt: Han leder England i U21-EM i sommar

Foto: Bildbyrån

Efter att ha tagit över tillfälligt efter Gareth Southgate, som blev A-landslagsförbundskapten, har Aidy Boothroyd nu permanent fått tjänsten som U21-landslagets förbundskapten. England möter bland annat Sverige i sommarens U21-EM.

Det blev stora förändringar för Englands landslag efter att Sam Allardyce hastigt och olustigt fick lämna sin post som förbundskapten i september.

U21-förbundskaptenen Gareth Southgate tog tillfälligt över A-landslaget, en tjänst som han senare tagit över på en permanent basis. När Southgate tog steget upp tog Aidy Boothroyd över U21-landslaget och behöll landets obesegrade svit genom kvalet till EM i Polen i sommar.

Nu har Boothroyd officiellt fått tjänsten på en permanent basis. Kontraktet med FA sträcker sig till 2020. Boothroyd kommer att därmed att leda England i U21-EM i sommar, i gruppspelet väntar Polen, Slovakien och Sverige.

- Jag känner mig ärad över att få uppdraget att leda England i U21-EM. Efter att ha jobbat tätt inpå den här gruppen spelare de senaste månaderna så vet jag att de är kapabla att uppnå framgång i Polen i juni, säger Boothroyd till FA:s hemsida.

Publicerad 2017-02-03 kl 14:14
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå