TV: Barça-duon målskyttar när Brasilien slog Ryssland

La Liga

Brasilien slog VM-värden Ryssland med 3-0 i Moskva.
Barcelona-duon Philippe Coutinho och Paulinho blev målskytter i segern.

VM-värdlandet Ryssland tog emot Brasilien i en landskamp på Luzhniki-stadion i Moskva. Finalen i sommarens mästerskap att spelas på arenan.

I landskampen tog Brasilien en klar seger med 3-0, efter tre mål i den andra halvleken. Ryssarnas målvakt Igor Akinfejev hade stått för flera starka räddningar, bland annat när han fick bollen i ansiktet från nära håll, men fick kapitulera när Miranda höll sig framme på en retur och tryckte in 1-0 i nättaket i den 53:e minuten.

Barcelona-duon Paulinho och Philppe Coutinho låg bakom resten. Den förstnämnde fixade en straff som Coutinho satte till 2-0 i den 62:a minuten. Sedan nickade Paulinho själv in 3-0 i öppet mål efter fint förspel från Willian.

För Rysslands del väntar nytt tufft motstånd på tisdag då Frankrike kommer till St Petersburg och Krestovsky-stadion - där bland annat bronsmatchen och en semifinal spelas i VM.

Publicerad 2018-03-23 kl 21:35