TV: Drömstart av Frankrike - Griezmann och Pogba med klassmål

EM-kval (herr)

Frankrike fick en drömstart på EM-kvalet.
Och Paul Pogba och Antoine Griezmann satte tillsmmans tonen med ett otroligt vackert mål.

Frankrike tog som väntat ledningen tidigt i fredagens bortamöte med Moldavien på bortaplan. Målet var dessutom otroligt läckert – och det tillkom efter att Paul Pogba, en bit utanför straffområdet, chippat bollen till en djupledslöpande Griezmann. Från i höjd med straffområdet vände Atletico-stjärnan om och drog till på volley. Bollen letade sig stenhårt upp i nättaket.

Bara några minuter efter ledningsmålet kom sedan 2-0, den här gången var det mittbacken Raphaël Varane som hittade nätet. Frankrike fortsatte att ånga på - och 3-0 kom genom Chelseas Olivier Giroud.

Med bara minuter kvar att spela utnyttjade Kylian Mbappé ett försarsmisstag och fri med hemmalagets målvakt placerade han enkelt in 4-0.

Matchen slutade till sist med seger 4-1, för Frankrike som därmed fick en kanonstart på kvalet.