POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
SVERIGE (HERR)
2v

TV: Forsberg besviken: "Vi är alldeles för passiva"

Foto: Bildbyrån

Nästa

Avbryt
Försök igen

Se mer från intervjun med Forsberg i spelaren ovan.

Emil Forsberg sköt in Sveriges kvitteringsmål mot Norge. 
Efter matchen var målskytten besviken över lagets insats.
- Det är inte speciellt bra skulle jag vilja säga, vi är alldeles för passiva i första halvlek, säger Forsberg till C More.

Sverige låg under mot Norge, då klev Emil Forsberg fram och placerade snyggt in kvitteringsmålet i 60:e minuten efter ett fint svenskt anfall. 

Slutresultatet skrevs till 1-1 vilket betyder att Sverige behåller avståndet på två poäng ner till Norge. Efter matchen var Emil Forsberg besviken och tyckte att laget slarvade. 

- Vi är alldeles för passiva i första halvek. Vi vågar inte ta initiativet och tappar bollen för enkelt. I andra halvlek börjar vi bra, vi skapar chanser och får in ett mål. Sedan går matchen lite död, det är lite småchanser hit och dit men överlag tycker jag inte vi gör vår bästa insats, säger Forsberg till C More.

Känslan efter ditt mål?
- Det klart att det alltid är kul att göra mål men vi hade velat vinna idag. Men jag tycker inte riktigt att vi förtjänar att vinna idag, säger Forsberg och fortsätter:

- Vi gör inte en tillräckligt bra insats för att vinna men det är så ibland. Norge gör det bra också, det var en bra motståndare. 

Publicerad 2019-09-08 kl 22:52
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå