TV: Haaland slog till med volley-mål i norsk överkörning

Landslag

Erling Braut Haaland har ett fint målfacit i norska landslaget.
I kväll slog han till med ett volley-mål i 9-0-segern mot Armenien.
- Vi har ett monster som anfallare i första halvlek, säger förbundskaptenen Ståle Solbakken till norska TV2.

1:21

Avbryt
Försök igen

Se Haalands mål i spelaren ovan.

Norska landslaget missade spel i Qatar-VM och får i stället försöka kvalificera sig för spel i EM i Tyskland 2024. Under tisdagskvällen träningsspelade landslaget mot Armenien på hemmaplan, och imponerade stort i träningsmatchen.

Borussia Dortmund-stjärnan Erling Braut Haaland inledde i den 24:e minuten målskyttet med ett volley-mål till 1-0 och blev även tvåmålsskytt till 5-0 strax före halvtid. Därmed är han nu noterad för 15 mål på 17 A-landskamper.

- Vi har ett monster som anfallare i första halvlek. Det var helt enormt att se, säger förbundskaptenen Ståle Solbakken till norska TV2.

Norge fortsatte även att trycka på i andra halvlek och vann till slut med hela 9-0. Därmed blev kvällens seger landslagets största på 30 år.