TV: Lewandowski räddade Sveriges EM-motståndare - kvitterade sent

VM-Kval Europa

Underläge flera gånger för Polen.
Då klev Robert Lewandowski fram och räddade Sveriges EM-motståndare från nederlag.
- Det var en galen match, säger Kamil Jozwiak efter matchen.

Se Lewandowskis kvitteringsmål i spelaren ovan.

Sveriges kommande motståndare i EM-gruppspelet (Polen) ställdes mot Ungern under torsdagen, och de skulle få en tuff start på matchen.

Efter bara sex minuter kontrade Ungern snabbt. Attila Fiola spelade fram Roland Sallai som kom fri med målvakten - och då gjorde han inga misstag. 1-0 Ungern, vilket också stod sig till paus.

I den andra halvleken utökade Ungern till 2-0 genom Adam Szalai. Men Polen skulle komma tillbaka. I den 60:e minuten satt Krzysztof Piatek reduceringen, och mindre än en minut senare kvitterade Kamil Jozwiak till 2-2.

Med tolv minuter kvar av matchen gav Willi Orban Ungern ledningen igen, men fem minuter senare kvitterade Polen igen - den här gången genom Robert Lewandowski.

Matchen slutade 3-3, och Sveriges EM-motståndare (Polen) undvek nederlag.

- Vi känner oss lite besvikna. Det var en galen match. Av situationen att döma, när vi släpper in mål för enkelt, kunde det gått mycket sämre, säger Kamil Jozwiak efter matchen.