TV: Ryssland pulvriserade San Marino - Dziuba hängde fyra mål

Ryssland hade som förväntat inga problem med San Marino.
Matchen slutade 9-0 och fyra av målen svarade Artiom Dziuba för.

Se höjdpunkterna från matchen i spelaren.

Ryssland har fått det att stämma i början av EM-kvalet. Förlusten mot Belgien i den inledande matchen följde man upp med 4-0 mot Kazakstan. Under lördagen tog man ytterligare en storseger mot San Marino.

Ställningen var 4-0 till Ryssland i halvtid och redan där var matchen mer eller mindre avgjorde. Men i matchens andra akt ville Ryssland mer och framför allt Artiom Dziuba. Anfallaren gjorde ett mål i den första halvleken, men efter paus stod den resligare spetsen för tre mål till och det sista satte han i den 88:e minuten för 9-0, vilket också blev matchens slutresultat.