TV: Så gick det i division C: Pukki hjälte på stopptid när Finland vann

UEFA Nations League (herr)

Finland tog sin fjärde raka seger efter vinsten mot Estland och Kostas Mitroglou agerade segerskytt i Greklands vinst.
Här är sammanfattningen från kvällens matcher i division C.

Se höjdpunkterna från Finlands seger i spelaren ovan.

Grupp 2

Estland - Finland 0-1 (0-0)
Hemmalaget kom till matchen med en revanschlusta efter den senaste uddamålsförlusten mot Finland. Gästerna å andra sidan med fin form, fyra segrar på de fem senaste matcherna. När huvuddomare Craig Pawson förkunnade att de första 45 minuterna var över stod det fortsatt 0-0 på resultattavlan. När klockan hade tickat upp till den 91 minuten trodde nog de flesta att matchen skulle sluta oavgjort men finländaren Teemu Pukki ville annat. Efter att Pukki frispelats av lagkamraten Robin Lod kunde han till bortaklackens vilda glädje placera in ledningsmålet och skjuta tre poäng till Finland från nära håll.

Grekland - Ungern 1-0 (0-0)
Två lag med skakig form ställdes mot varandra på Olympiastadion i Aten under fredagskvällen. En chansfattig första halvlek slutade mållöst där hemmalaget hade den bästa chansen. Matchens första mål kom efter 65 spelade minuter då anfallsstjärnan Kostas Mitroglou, till vardags i franska Marseille, kom högst upp på ett inlägg och nickade in ledningsmålet. Ett resultat som höll sig matchen ut vilket innebär att Grekland befinner sig på andra plats i gruppen medans Ungern ligger trea med tre poängs distans ner till gruppfyran Estland.