TV: Så gick det i division D: Krogh Gerson fast på bänken när Luxemburg föll

UEFA Nations League

Lars Krogh Gersons Luxemburg föll i Minsk och Moldavien vann tämligen enkelt mot San Marino.
Här är sammanfattningen från kvällens matcher i division D.

Se höjdpunkterna från mötet mellan Vitryssland och Luxemburg i spelaren ovan.

Grupp 2:

Moldavien - San Marino 2-0 (1-0)
En tuff uppgift väntade bortalaget som inte vunnit någon av sina 84 senaste drabbningar, lägg där till en förlustsvit på bortaplan av 58 matcher. Hemmalaget å andra sidan var inte heller dem sprängfyllda med självförtroende, man har nämligen bara mäktade med ett mål under sina elva senaste Matcher. Det första mål kom med dryga kvarten kvar av första 45 när moldaven Radu Gînsari placerade in ledningsmålet från nära håll efter att ha tagit sig förbi några motståndarförsvarare. I den 67:e minuten var samme Gînsari framme igen när stötte upp ett inlägg i nättaket och fastställde slutresultatet 2-0.

Vitryssland - Luxemburg 1-0 (1-0)
En toppmatch väntade på Dinamo Stadion i Minsk. Tvåan i gruppen och hemmalaget Vitryssland med fyra inkasserade poäng ställdes mot gruppettan Luxemburg med sex inspelade poäng. Matchens första mål kom i den 43:e minuten efter att bortakeepern varit snett ute på ett inlägg och bollen sedan dimpt ner till Anton Saroka som inte kunde göra annat än att lägga in 1-0 i öppen kasse. Vilket också blev matchens enda mål när Norrköpings Lars Krogh Gerson satt fast på bänken hela matchen.