TV: Saka med mål och assist - på födelsedagen

Bukayo Saka fick en bra födelsedagskväll.
England körde över Andorra med hela 4-0 i VM-kvalet.
Dessutom fick Saka kröna 20-årsdagen med ett landslagsmål.

Se Englands målföreställning i spelaren ovan

Englad vilade sina största stjärnor från start när Andorra kommer på besök i VM-kvalet. Jordan Pickford fick lämna ifrån sig målvaktshandskarna till Sam Johnstone. Trent Alexander-Arnold fanns med från start, men har tagit ett steg framåt i plan och startar på vänstermittfälet. Dessutom var stjärnor som Harry Kane och Raheem Sterling på bänken inledningsvis.

Med dryga kvarten spelad tog England också ledningen. Det var Jesse Lingard som hittade rätt och smällde på ett ordenligt skott från rakt framför mål. Och det skulle fortsätta vara England resten av matchen också. Men det dröjde en stund innan de utökade ledningen.

Först i 72:a minuten kom andra målet, och det på straff. Då hade Kane blivit inbytt och han kunde rutinerat placera in bollen.

Lingard följde sedan upp det med sitt andra mål för kvällen. Från straffområdeslinjen kunde han, med en nära på tåpaj, sätta in bollen i mål. Då assisterades han av Bukayo Saka.

Och minuter senare skulle det också bli Sakas tur på riktigt. Den unge talangen fyller dagen till ära 20 år och firade det med att skriva slutresultatet till 4-0. Det var på andrabollen av en hörna han kunde nicka in matchens sista mål.

England: Johnstone - James, Mings, Coady - Trippier, Henderson, Bellingham, Alexander Arnold - Saka, Bamford, Lingard.

Andorra: Gomes - Rubio, Llovera, Vales, Garcia, Nicolas - Rubio, Rebes, Clemente - Vieira, Sanchez.