TV: Thauvin stod för läcker konstspark när Frankrike körde över Andorra

EM-kval (herr)

Frankrike kom från en smärtsam förlust mot Turkiet.
Då körde de över Andorra och vann klart med 4-0 efter en läcker konstspark av Florian Thauvin.

Frankrike åkte på en rejäl smäll i helgen när man åkte ner till Turkiet och förlorade med 2-0. Därför var tisdagens kvalmatch borta mot Andorra en möjlighet att komma tillbaka till vinnarspåret.

Och fransmännen visade direkt i inledningen att de är regerande världsmästare. Efter bara tio minuter slog Antoine Griezmann en boll mot Kylian Mbappe som löpte förbi försvaret och kyligt chippade in ledningsmålet. Efter en halvtimme var det 2-0 när Florian Thauvin spelade fram Wissam Ben Yedder efter en försvarsmiss.

På tilläggstid i första halvlek var det Thauvins tur att göra mål när han med en akrobatisk konstspark tryckte in Mbappes inlägg från vänster.

I andra halvlek kunde Frankrike defilera mot segern och gjorde även ett fjärde mål när Kurt Zouma petade in bollen från nära håll efter en fast situation. Frankrike vann matchen med klara 4-0 och med Turkiets förlust mot Island toppar nu fransmännen återigen grupp H, där de tre lagen alla ligger på nio poäng.