TV: Vild glädje när Turkiet avgjorde i slutet

Landslag

Andorra såg länge ut att ta en skrällpoäng borta mot Turkiet.
Då klev Ozan Tufan fram och nickade in segermålet i 89:e minuten - till hemmapublikens stora glädje.

Se höjdpunkterna från Turkiets seger i spelaren ovan.

Grupp H i EM-kvalet är tajt. Väldigt tajt faktiskt.

Island besegrade tidigare under lördagen Moldavien och gick där och då upp i topp i gruppen på tolv poäng.

Senare under kvällen körde också Frankrike över Albanien med 4-1 och även fransmännen har spelat in tolv poäng i gruppen.

Turkiet hade chansen att göra samma sak under kvällen – en trepoängare hemma mot Andorra hade även gett turkarna tolv poäng efter fem spelade matcher.

Andorra såg länge ut att ta en skrällpoäng och därmed sin första poäng i gruppspelet – men då klev Ozan Tufan fram. Med en minut kvar till stopptid fick turkarna hörna. Yusuf Yazici slog den och högst av alla nådde just Tufan som med en kraftfull nick forcerade in segermålet bakom Josep Gomes i Andorras mål.

Målet gjorde så att hemmafansen fullständigt exploderade på läktarna och turkarna säkrade tre mycket viktiga poäng.

Se höjdpunkterna från Turkiets seger i klippet högst upp i artikeln.

Publicerad 2019-09-07 kl 23:28