Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
LANDSLAG

TV: Zlatan om EM-låten: "Max Martin fick göra om"

Foto: TV4

Nästa

Avbryt
Försök igen

Zlatan Ibrahimovic var mannen som drog i spakarna i skapandet av Sveriges EM-låt "Mitt team". Landslagskaptenen valde att ge stjärnproducenten Max Martin chansen - och krävde att han gjorde om efter första förslaget.
-  Det var absolut inte okej, säger Zlatan.

Under en middag hos Zlatan med Lars Richt och Håkan Sjöstrand togs de första stegen mot Sveriges EM-låt

- Jag fick frågan om vilka som skulle göra EM-låten. Det tog mig en sekund. Jag sa bara: ”låt mig få ringa ett samtal” och fick ett ja innan jag hann avsluta min mening. Den jag ringde var Max Martin, säger Ibrahimovic.

- Han är bäst i världen på låtar, klart han skulle göra den. Och om Zlatan frågar ställer han upp, säger Zlatan Ibrahimovic skämtsamt.

Martin Sandberg, mer känd som Max Martin, har tidigare producerat musik åt världstjärnor som Celine Dion, Backstreet Boys, Justin Timberlake och Britney Spears.

Zlatan Ibrahimovic struntade i Max Martins tidigare framgångsrika musikkarriär när Martin kom med en första version - som sågades av Ibrahimovic. 

- Jag fick höra den och skickade tillbaka den och sa "den är absolut inte okej". Jag vill ha en låt som vi kan gå in och slakta till. Eftersom att kritiken kom från Zlatan fick han göra om.

Om Ibrahimovic inte var speciellt nöjd efter första utkast, var kaptenen desto nöjdare med slutprodukten. 

- Det är en låt som säger att nu är det på riktigt. Vi hade en tuff väg till EM men nu är vi där och då ska vi knuffas med de stora nationerna. Alla ska vara med i ”Mitt team” - laget, fansen i tv-soffan, de på plats - alla.

Se Zlatan tala om bakgrunden till EM-låten i spelaren ovan.

Publicerad 2016-05-21 kl 11:09
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons