Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Gyökeres om låneperioden i St. Pauli: "Började ganska jobbigt"

Lundhs Podcast 2021-12-03 kl 06:30

Viktor Gyökeres lånades ut till St. Pauli i 2. Bundesliga.
Nu berättar han om den säsongen.
- Jag tog chansen, säger han i podcasten "Lundh".

Viktor Gyökeres första låneperiod under tiden han tillhörde Brighton var under säsongen 2019/20. Då gick anfallaren ut på lån till tyska St. Pauli i andradivisionen, 2. Bundesliga. Nu beskriver han hur han upplevde den perioden.

- Väldigt lärorik och väldigt roligt. Men det började ganska jobbigt när jag inte fick spela så mycket i början. Då var det tufft men det är mycket tillfälligheter i fotboll. Det var vår forward som skadade sig under en match. Sen var det min tur matchen efter och då tog jag chansen, gjorde mål och blev matchens lirare. Efter det fick jag mer och mer speltid. Så det var ett väldigt roligt år fast vi gick inte jättebra i serien, säger Gyökeres i podcasten "Lundh".

ANNONS

Hur skiljer sig 2. Bundesliga gentemot Championship?
- Det är en bra fråga och man har ju fått den förut. Det är svårt att jämföra men rent fotbollsmässigt känner jag ingen skillnad. Ingen markant skillnad i alla fall. Men jag skulle säga att det är mer fans i 2. Bundesliga och mer folk som kommer och kollar på matcherna.  

Hur är det i omklädningsrummet? Man får alltid bilden av att tyskarna är lite hårdare, de har kontrakt där man har lite bättre betalt om man spelar än om man sitter på bänken. Hur var det i omklädningsrummet och på träningsplanen, är det någon skillnad där?
- Det var lite hårdare i omklädningsrummet även om vi hade en jättebra lagsammanhållning och bra stämning nästan varje dag. Men det var lite hårdare tag där, men ute på planen skulle jag säga att det är exakt likadant. Det är hårda tag här i Coventry också, så där är det ingen skillnad.

ANNONS

Fakta

330 - Viktor Gyökeres

Avsnitt 330 av Sveriges nyfiknaste fotbollspodd gästas av Viktor Gyökeres. Anfallaren talar om att ha hittat hem i Coventry efter en rad utlåningar, om hur managern Mark Robins hjälper honom att utvecklas, om att klubben spelar långt från brittiskt, om varför han älskar det flitiga matchandet, om målet att ta sig till playoff och om förhoppningen att få spela i Premier League.

Gyökeres berättar även om besvikelsen efter Sverige-förlusten i Sevilla, om tron på att nå VM via playoff, om att ta plats i landslaget, om succén i BP och kontakterna med gamla lagkamrater, om att inte tveka kring bud från Premier League-laget Brighton, om de många utlåningarna, om skillnaden på spel i Tyskland och England samt om varför han nobbat propåer från allsvenska lag likt Malmö FF.

PODDEN SPONSRAS AV C MORE

Just nu har C More ett exklusivt erbjudande till dig som älskar filmer, serier, sport och barninnehåll.

C More har bland annat: Alla matcher i UEFA Champions League, Serie A och LaLiga.

C More Plus kostar normalt 299:- ingen bindningstid – nu - 50 % rabatt på C More Plus i 3 månader! Därefter 299 kronor i månaden, utan bindningstid. Erbjudandet hittar du här.

Använd kampanjkod: VIPFOTBOLLSKANALEN

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto