Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Holm om uppgifterna om Juventus: "Kul att det skrivs"

Lundhs Podcast

Emil Holm gör succé i Serie A med Spezia.
Svensken har nu bland annat kopplats ihop med Juventus. 
- Man kan inte sväva iväg bara för något sådant, det går inte, säger han i podcasten Lundh.

Foto: Bildbyrån

Emil Holm har blivit en nyckelspelare i Spezia och svensken har imponerat. Klubbarna i Italien har fått upp ögonen för den kraftfulla försvararen. Holm har bland annat kopplats ihop med storklubben, Juventus. 

Uppgifter han bemöter i veckans avsnitt av podcasten Lundh.

Det hör till att om det går bra för en så placeras man i olika klubbar. Nu såg jag att det skrevs om Juventus. Hur ser du på den ryktesspridning som blir?
- Det är kul att skrivs. Men det är inget jag fokuserar på nu. Det är dag för dag och träning för träning. Det är tråkigt, men det är så det funkar. Man kan inte sväva iväg bara för något sådant, det går inte.

ANNONS

Jag såg att din agent, Stefan Selakovic, var nere och hälsade på dig. Det var inget på gång?
- Nej, det var bara kul. Jag frågade om han ville komma ner, då gjorde han det. Vi tog en middag och bara umgicks. Det var kul.

Var ser du dig själv om tre-fem år?
- Då ser jag mig i en bra klubb i en topp tre-liga. I landslaget. Ha spelat EM. Det vore kul.

Du tänker på EM 2024?
- Ja, det hade varit härligt.

Hur balanserar man att åka till anläggningen och göra sitt jobb varje dag men ändå kunna drömma lite? Man måste ha lite mål, ju?
- Mål tror jag är jätteviktigt. Kort- och långsiktiga mål tror jag är lite A och O, så att man inte känner sig nöjd. Det är det värsta som finns tror jag, att känna sig nöjd. Det gör man inte heller. Det tror jag är viktigt, att alltid ha något att sträva efter.

Publicerad 2022-11-15 kl 06:30

Fakta

370 - Emil Holm

Avsnitt 370 av Sveriges nyfiknaste fotbollspodd gästas av Emil Holm. Högerbacken talar om succén i Spezia, om vad som är utmaningen med att spela i Serie A, om vad han kan tillföra i landslaget, om att han inte har svårt att ställa om från wingback till fyrbackslinje och om drömmen att spela EM för Sverige.

Dessutom berättar Holm om tiden som ung i Blåvitt, om relationen med Pontus Wernbloom som hyvlade av honom öppet, om tron på Blåvitts återkomst, om varför han själv flyttade till en liten klubb i danska ligan, om Glen Riddersholms betydelse och om målet att stanna ute i Europa i många år.

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto