Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Larsson om PSV:s intresse: "Kul att vara med i diskussionen"

Lundhs Podcast

Sam Larsson finns på PSV:s lista som en potentiell ersättare för Memphis Depay.
Och Heerenveen-svensken är smickrad av intresset.

- Det visar på att jag har gjort något riktigt bra för det är en stor spelare som lämnar, säger Larsson i podden "Lundh".

Sam Larsson är veckans gäst i podcasten "Lundh". Där pratar den tidigare IFK Göteborg-spelaren om den succéartade första säsongen i Heerenveen och även om Sveriges chanser i U21-EM i Tjeckien.

Dessutom berättar Larsson om sin syn på intresset från PSV Eindhoven. Den holländska storklubben har sålt sin storstjärna Memphis Depay till Manchester United och svensken finns med på PSV:s lista som en potentiell ersättare - något som glädjer Sam Larsson.

- Jag tycker väl att det är kul att vara med i diskussionen om en sån grej. Det visar på att jag har gjort något riktigt bra för det är en stor spelare som lämnar. Speciellt i Holland så är han sjukt stor. Så kul att jag är med i diskussionerna men sen vet jag att Heerenveens inställning är att behålla mig och sen kanske sälja mig till utlandet eller vad det nu kan vara, säger Larsson i "Lundh".

ANNONS

- Så vi får se vad som händer. Om jag är riktigt pigg i U21 kanske saker ändras. Men just nu så tror jag att jag bli kvar, och det är dessutom något som jag ser som ganska positivt för då får jag förhoppningsvis en hel säsong nästa år.

Larsson ser U21-EM som ett stort skyltfönster, men menar att det är betydligt viktigare för andra spelare än vad det är för hans egen del.

- Jag tror att det nog är viktigare för andra spelare än för mig just nu. För jag har redan gjort mig något slags namn i Europa. Det är klart att det är fler spelare i vårt lag som har gjort det också men kanske för de allsvenska spelarna att det är viktigare för dom. För det är klart att många klubbar sitter på läktarna och tittar. Så om man råkar få till nån bicykleta eller nånting så kan det gå bra.

Hur mycket tänker man på det, att nu sitter de och tittar och är intresserade?

ANNONS
- Jag hade det ganska mycket i huvudet faktiskt. Men jag tycker fortfarande att det är motiverande att veta vem som sitter och tittar på läktaren. Och jag känner väl det från våren där i Blåvitt, under sommaren kommer det att hända något trodde jag. Och då kunde jag på nåt sätt spela mer avslappnat tycker jag, säger Sam Larsson i podcasten "Lundh".
Publicerad 2015-06-17 kl 06:30

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto