Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Peterson om möjlig januariflytt: "Då måste jag fortsätta att leverera"

Eredivisie

Kristoffer Peterson har gjort succé under hösten.
Men om det blir flytt redan i januari är för tidigt att svara på.
- För att jag ska få en flytt i januari måste jag fortsätta att leverera.

Foto: Bildbyrån.

Den nyblivne landslagsmannen Kristoffer Peterson har under säsongsinledningen varit ett stort utropstecken i klubblaget Heracles. Den offensive mittfältaren toppar skytteligan i Holland – vilket alltså belönade honom med en landslagsbiljett.

Framgången har inte gått obemärkt förbi, men om det sedan leder till en flytt redan nästa fönster återstår att se.

Känner du att du kan flytta i januari, eller vill du vara kvar hela säsongen?
- Det är jättesvårt att svara på. Vi är bara i början av oktober, och för att jag ska få en flytt i januari måste jag fortsätta att leverera. Det är mitt mål just nu, att fortsätta leverera, och sedan se vad som händer. Det är faktiskt inget som jag lägger fokus på. Det har funkat hittills att ta det vecka för vecka.

ANNONS

Holländarna vill ha bra betalt om de ska sälja dig.
- Så är det.

Han hymlar dock inte med att ribban för framtiden är högt lagd.

- Jag har stora mål.

Vilka är de?
- Jag vill ligga lågt med dem och inte försöka tänka på dem. Men de är någonstans i bakhuvudet. Förut var de där framme hela tiden, men nu ligger de där bak och gottar sig. Men det är klart att jag vill ta nästa steg. Det vet klubben också. Det var också planen när de tog in mig. Men det är inget som jag stressar fram.

Fakta

204 - Kristoffer Peterson

Avsnitt 204 av Sveriges nyfiknaste fotbollspodd gästas av Kristoffer Peterson. Heracles-spelaren har via starkt spel i nederländsk fotboll tagit sig till Janne Anderssons landslag och berättar om lyftet i Heracles, om styrkorna som spelare, om den tunga tiden i Utrecht, om att han var nära en återkomst till svensk fotboll, om besvikelsen när han inte fick fler chanser i U21-landslaget och om drömmen att nå A-landslaget där han har många kompisar. Dessutom talar Peterson om den givande tiden i Liverpools akademi, om hur han sett många talanger försvinna i det som kallas ”the black hole” och handlar om fester och tjejer, om att han inte är säker på att han skulle lämnat svensk fotboll om han var ung i dag, om känslan att vara nära Liverpools A-lag men ändå långt ifrån i det som är en business och om målet att komma tillbaka till England och de stora scenerna framöver.

 

Publicerad 2018-10-11 kl 06:30

PODDEN SPONSRAS AV C MORE

Just nu har C More ett exklusivt erbjudande till dig som älskar filmer, serier, sport och barninnehåll.

C More har bland annat: Alla matcher i UEFA Champions League, Serie A och LaLiga.

C More Plus kostar normalt 299:- ingen bindningstid – nu - 50 % rabatt på C More Plus i 3 månader! Därefter 299 kronor i månaden, utan bindningstid. Erbjudandet hittar du här.

Använd kampanjkod: VIPFOTBOLLSKANALEN

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto