Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Roland Andersson och Jonas Olsson gästar Lundhs live-podd: ”Vi är inte alltid överens – men är alltid kul”

Lundhs Podcast

Podcasten Lundhs turné har ytterligare gäster klara.
Till våren kommer både tidigare assisterande förbundskaptenen och MFF-ikonen Roland Andersson, samt förre landslagsförsvararen och mångårige PL-spelaren Jonas Olsson att vara med i samtalen framför publik.
- Vi är inte alltid överens, men det är alltid kul att prata med Olof, säger Olsson.

Foto: Bildbyrån.

Efter snart 250 avsnitt med spännande och fördjupande samtal ger sig podcasten Lundh ut på en försäsongsturné i Sverige i mars. Göteborg, Stockholm, Uppsala, Norrköping och Malmö är några av destinationerna för Sveriges nyfiknaste fotbollspodd (du hittar biljetter till podden här).

Sedan tidigare står det klart att Henrik Rydström och Claes Cronqvist kommer att vara två av gästerna och nu är ytterligare två gäster klara.

Den ena gästen kommer att vara Roland Andersson, som ska medverka i live-podden den 11 mars i Lund. Andersson, som var assisterande förbundskapten till Lars Lagerbäck både i Sverige och i Nigeria, har även en lång spelarkarriär bakom sig i främst Malmö FF, som han nådde finalen i Europacupen med 1979. Dessutom har han haft en rad uppdrag som tränare, där han tränat bland annat Malmö FF, Lunds BK och schweiziska Young Boys.

ANNONS

Den andra nya gästen som är klar är Jonas Olsson, den förre landslagsspelaren och mångårige Premier League-försvararen. Han kommer att vara med på scenen på Scalateatern den 13 mars i Stockholm.

- Det ska jättespännande. Det är ett format jag inte har gjort innan. Jag har gjort en del podcasts och en del tv, men aldrig någon live-podcast, så det ska bli kul. Jag har ju suttit med Olof tidigare (Olsson var gäst i podden 2014) och i andra format och tycker alltid det är spännande med hans infallsvinklar. Vi är inte alltid överens, men det är alltid kul att prata med honom, säger Olsson, som avslutade sin spelarkarriär tidigare i år.

Den förre Djurgårdskaptenen vet inte riktigt vad han har att vänta sig av live-podden, då han inte har medverkat i någon tidigare. Däremot upplever han att formatet verkar vara uppskattat och att live-poddarna lockat mycket publik tidigare.

ANNONS

- Det blir förhoppningsvis också interaktivt med publiken. Man märker vilket otroligt intresse det finns för fotbollen i Sverige och man märker det inte minst i de sammanhangen. Det känns som att om man jämför med när jag spelade i PL att de svenska supportrarna har blivit mer insatta och har bättre koll. Dels på fakta och dels spelet i stort, så det ska bli, säger Olsson.

Vad vill du att samtalet ska handla om?
- Jag fick lite från Olof att det skulle handla mest om landslaget, EM och Djurgården. Och det är väl trevliga ämnen alla tre. Fokus såklart blir väl en del på allsvenskan gissar jag, eftersom turnén är precis innan allsvenskan drar igång. Och det pratar jag gärna om.

Olof Lundh har tidigare berättat att vid varje live-podd, som kommer att innehålla två intervjuer, kommer den ena vara lite mjukare och den andra lite hårdare. Olsson föredrar det senare alternativet.

ANNONS

- Jag gillar ganska hårda intervjuer. Sen gillar jag formatet podcast, och framförallt live, för det du säger kan inte misstolkas av en tredje part. Du har direktkontakt med publiken i det här fallet och det trivs jag bättre med. Jag har varit under min karriär en spelare som har varit lite kontroversiell (skratt), men jag känner att sitta ner i en längre tid under det formatet så har man ett ganska bra forum för att uttrycka sig och förklara hur man har tänkt och tyckt i vissa lägen och det är det jag tycker om med formatet.

Fotbollskanalen kommer att uppdatera löpande när nya gäster blir klara för de olika datumen.

FAKTA

Hit kommer "Lundh" i vår

8 mars: Stora Teatern, Göteborg – Lisa Ek, Pontus Farnerud, Anders Svensson
9 mars: Katalin, Uppsala – Henrik Rydström, Joshua Wicks.
11 mars: Stadsteatern, Lund – Therese Sjögran, Roland Andersson, Ivo Pekalski
12 mars: Arbis bar & salonger, Norrköping – Janne Hellström, Mikael "Gädda" Hansson
13 mars: Scalateatern, Stockholm – Jonas Olsson, Janne Andersson
14 mars: Frimis salonger, Örebro – Pelle Blohm, Nordin Gerzic
19 mars: Landskrona teater, Landskrona – Claes Cronqvist, Daniel Nannskog
20 mars: Kalmar teater, Kalmar – Petter Wastå
21 mars: Malmö live, Malmö – Yksel Osmanovski, Jonnie Fedel, Zecira Musovic

Ovan är klara gäster, mer kommer. 

Fakta

Klara gäster till Lundhs podd-turné

9 mars, Uppsala: Henrik Rydström
11 mars, Lund: Roland Andersson
13 mars, Stockholm: Jonas Olsson
19 mars, Landskrona: Claes Cronqvist

Publicerad 2019-12-11 kl 13:52

PODDEN SPONSRAS AV C MORE

Just nu har C More ett exklusivt erbjudande till dig som älskar filmer, serier, sport och barninnehåll.

C More har bland annat: Alla matcher i UEFA Champions League, Serie A och LaLiga.

C More Plus kostar normalt 299:- ingen bindningstid – nu - 50 % rabatt på C More Plus i 3 månader! Därefter 299 kronor i månaden, utan bindningstid. Erbjudandet hittar du här.

Använd kampanjkod: VIPFOTBOLLSKANALEN

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto