Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Danske sportchefen: "Jag vet vem Simon är - en bra spelare"

Eredivisie

Simon Tibbling ryktas vara aktuell för danska Randers.
Nu kommenterar sportchefen Søren Pedersen det. 
- Jag vet vem Simon är och jag tycker att det är en bra spelare, säger han till TV3 Sport. 

Foto: Bildbyrån.

Simon Tibbling, 26, har under senaste månaderna fått knapp speltid med Emmen i Eredivisie. Mittfältaren har kontrakt med klubben till sommaren 2022, men tidigare i veckan uppgav danska tidningen Ekstra Bladet att danska laget Randers följer spelaren. 

Nu kommenterar Randers sportchef Søren Pedersen ryktet om Tibbling. 

- Vi håller ett öga på många spelare. Jag vet vem Simon är och jag tycker att det är en bra spelare, men vi tittar på många spelare och det är inget konkret just nu, säger sportchefen till TV3 Sport. 

Tibbling, som den här säsongen är noterad för 17 matcher i Nederländerna, har tidigare en bakgrund med spel i bland annat Brøndby, Groningen och Djurgården. Stockholmslagets sportchef Bosse Andersson uttalade sig under onsdagen om att han tror att 26-åringen vill fortsätta sin karriär på utländsk mark. 

Annons

- Vi har haft en dialog under tiden som han har varit borta. Jag tror att han behöver ett miljöombyte från där han är nu. Jag är övertygad om att Simon Tibbling kommer att spela i Djurgården en dag, men Simon är bara 26-27 år och jag tror att hans ambition är att hitta en klubb ute i Europa för att fortsätta sin fotbollskarriär och att Djurgården inte är aktuellt i det här transferfönster, sa Andersson till Fotbollskanalen.

Tibblings Emmen ställs under torsdagskvällen mot NAC Breda i ett kval om överlevnad i den nederländska högstaligan. 

Publicerad 2021-05-20 kl 10:09

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto