Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: Brøndby intresserat av Nygren

Eredivisie 2022-01-07 kl 08:22

Benjamin Nygren kan lämna Heerenveen i januari.
Enligt danska BT följer Brøndby den 20-årige anfallaren. 

Foto: Bildbyrån

Tidigare IFK Göteborg-anfallaren Benjamin Nygren, 20, blev inför förra säsongen utlånad från Genk till Heerenveen i två år, men har under den här säsongen fått varierat med speltid med 16 framträdanden i Nederländerna. Anfallaren sa därmed, i början av november, att han vill ha mer speltid och "är öppen för andra saker och andra alternativ". 

Tidigare i veckan uppgav Het Belang van Limburg att en dansk klubb visar intresse för spelaren - och nu kommer BT med nya uppgifter om att det är den danska storklubben Brøndby som följer den 20-årige svensken. 

BT skriver att Brøndby håller ögonen på Nygren, men att det i dagsläget är för dyrt för klubben att knyta till sig anfallaren. Tidningen skriver dock vidare att det kan förändras under ett hektiskt januarifönster. 

ANNONS

Heerenveen har samtidigt en köpoption vid lånets slut i sommar, då Nygren fortfarande har kontrakt med Genk till sommaren 2024. Nygren flyttade till Genk från IFK Göteborg under sommaren 2019. Därefter fick han knapp speltid i Genk innan flytten till Nederländerna. 

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto