Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
OLOF LUNDH

Lundh: Blir det kärlek mellan Real och Mourinho?

José Mourinho är en verklig vinnare.
Räcker det i Madrid?
Real vill ju ha underhållning - och titlar.

José Mourinho är verkligen "the special one". I Madrid fullbordade han på lördagen den makalöst mäktiga resan som han tagit med Inter på och portugisen förlöste klubben, och i viss mån serie A när klubben tog med Champions League.
Sett till hans CV är det bara att bocka och buga och tacka för undervisningen.

Jag fattar att han behöver en ny utmaning efter att ha tagit rubbet med Inter. Det finns inte så många uppdrag som passar honom i tränarvärlden.
Real Madrid är helt rätt sett till meriter, traditioner och allt runt om kring den spanska storklubben. Men, det finns ett stor men: klarar Real av Mourinhos fotboll?

En annan vinnare i fotbollsvärlden är England förbundskapten Fabio Capello. När han tog Real Madrid till ligatiteln så räckte inte det. Fotbollen underhöll inte tillräckligt och italienaren var historia.
Nu kommer en än mer cynisk tränare som är beredd att göra ALLT bara för att han lag ska vinna titlar och vara bäst.

Jag är bara säker på två saker: det kommer att hända mycket kring Real Madrid och José Mourinho och FC Barcelona kan räkna med en tuff säsong.
Så här på sidlinjen är det bara att se fram emot sommaren och säsongen, för Mourinho och Real Madrid kommer inte att skaffa några vänner på väg att upprätta storklubbens anseende i form av framgångar.

Rätt övertygad om att det kommer att gå bra, för Mourinho har visat att han hanterar det mesta: från att ta Porto till både Uefa-cup och Champions League till att utveckla Chelsea till ett vinnarlag och att väcka liv i Inter och göra något klubben inte klarat sedan 1960-talet.
Något säger mig att Real Madrid kan ta ett gäng titlar under 2010-2011.

Tar han Zlatan med sig? Ja, det vore onekligen en cool värvning och då hade "Ibra" fått chansen att visa FC Barcelona vad han verkligen kan. Och jag hade gett tummen upp till en sådan flytt, men mest hoppas jag att Zlatan tar en lugn sommar och kommer tillbaka med siktet på Ballon D'or och visar det i både match och på träning. För jag ser lika gärna Mourinho vs Zlatan som Mourinho och Zlatan - två verkliga vinnare.

Publicerad 2010-05-23 kl 12:42
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons