Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Officiellt: Bergqvist klar för ny klubb – flyttar till Polen

Allsvenskan

Douglas Bergqvist lämnade Östersunds FK när kontraktet löpte ut.
Nu har 26-åringen gjort klart med ny klubb.
Ny adress? Arka Gdynia i polska högstaligan.

Foto: Bildbyrån.

Förra året var Douglas Bergqvist utlånad från Östersunds FK till Haugesund. Kontraktet med ÖFK löpte ut efter säsongen och mittbacken berättade då att det inte blir någon fortsättning med klubben uppe i norr.

- Mitt kontrakt går ut den 31 december. Allting händer i fotboll och sker av en anledning. Det var inte meningen att jag skulle vara i Östersund det här året och om man kollar utifrån så har det inte varit negativt för mig, bara positivt. Jag är nöjd med det och jag är tacksam mot Östersund. Det slutade på ett negativt sätt och jag hoppas att de klarar sig som klubb och att allting löser sig. För mig personligen så är det rätt tid att lämna och nu går kontraktet ut. Det blir inte Östersund mer för min del, sa Bergqvist till Fotbollskanalen.

ANNONS

Nu har 26-åringen gjort klart med ny klubbadress.

Bergqvist har presenterats av Arka Gdynia, som spelar i den polska högstaligan. Parterna är överens om ett avtal som sträcker sig fram till den 30 juni 2020 med möjlighet att förlänga det ytterligare ett år.

Arka Gdynia placerar sig just nu på plats 13 av 16 i tabellen.

Publicerad 2020-02-06 kl 10:43

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto