Larsson tvåmålsskytt i Spartaks överkörning: "Grym laginsats"

Ryska Premier League

Jordan Larsson är tillbaka i målprotokollet.
När Spartak Moskva besegrade Tambov med 5-1 under lördagen stod svensken för två mål.
”Nöjd över att utses till matchens lirare”, skriver Larsson på Instagram.

Efter att ha varit mållös i fyra matcher har Jordan Larsson hittat nätet igen.

När Spartak Moskva tog emot FC Tambov hemma under lördagen skulle det visa sig bli en enkel uppgift. Efter 27 minuter öppnade Jordan Larsson målskyttet i matchen med sitt 1-0-mål på assist av Alex Kral.

Efter 64 minuter utökade sedan argentinaren Ezequiel Ponce till 2-0. Gästernas German Onugkha reducerade dock bara minuten senare - innan Jordan Larsson var framme igen och satte 3-1 i den 83:e minuten.

Spartak hann även göra 4-1 och 5-1, innan domaren blåste av matchen. I och med segern går Spartak nu upp i ligaledning, men Zenit Sankt Petersburg som ligger tre poäng bakom har en match mindre spelad.

Jordan Larsson har nu gjort åtta mål och fyra assist på 17 matcher i den ryska ligan.

”Grym laginsats, supportrarna är fantastiska som vanligt. Nöjd över att utses till matchens lirare”, skriver Jordan Larsson på Instagram.

Publicerad 2020-12-05 kl 18:55