Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Balotelli i fokus - pekade finger åt supportrar

Schweiziska Super League

Mario Balotelli har hamnat i fokus i Schweiz.
Under söndagen pekade han finger mot Basels supportrar. 
"Schweiziska fotbollsförbundet: Jag vet inte vilken typ av maffia ni är", skriver han på Instagram.

Foto: Bildbyrån.

Tidigare italienske landslagsforwarden Mario Balotelli, 32, har blandat och gett sedan flytten till Sion och är sedan i somras noterad för fyra mål på åtta matcher i Schweiz. 

Under söndagen startade 32-åringen i ligamötet med Basel, och hamnade i fokus i andra halvan av matchen, då han i frustration pekade finger åt motståndar-supportrar. Enligt den schweiziska tidningen Blick kan den schweiziska disciplinnämnden nu ta upp händelsen, vilket gör att forwarden kan bli avstängd i två matcher.

Nu går Balotelli ut, på Instagram, och riktar skarp kritik mot det schweiziska förbundet.

"Schweiziska fotbollsförbundet: Jag vet inte vilken typ av maffia ni är, men tro mig, spelare som jag är inte stolta över att vara i en liga, där orättvisor, korruption och inkompetens regerar", skriver han på Instagram.

ANNONS

"Fotboll är ett jobb och vi måste alla ta det seriöst, även domare. Jag kommer inte fortsätta att riskera min egen hälsa på planen utan att vara skyddad från motståndares misstag och attacker från fans. Jag bryr mig inte om vad ni användes till förut, men ni måste förändra det här så snart som möjligt, och världen borde titta på den här ligan och se allt skamligt de gör. Jag gjorde ett misstag och jag kommer betala för det. Förbundets misstag? De kommer få betala för det. Domare som gör misstag? Han kommer också få betala för det". 

Sion är placerat på femte plats i den schweiziska ligan. 

Publicerad 2022-11-07 kl 07:51

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto