Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Bayern vill värva tillbaka Mandzukic

Sillybloggen

Juvenuts anfallare Mario Mandzukic, 29, hyste stora framgångar under sina två säsonger i Bayern München med vilka han vann både ligan och Champions League.

Dock var relationen med Pep Guardiola inte den bästa och när Robert Lewandowski anslöt från Dortmund var Mandzukic inte längre önskad på Allianz Arena.

Nu har dock vinden vänt igen och Carlo Ancelotti – som tar över Bayern nästa säsong – sägs vara en stor beundrare av Mandzukic som därför kan vara på väg tillbaka till Bayern uppger Calciomercato.

Mandzukic var en av Juventus bättre spelare när de italienska mästarna kom tillbaka från 0-2 till 2-2 i den första åttondelsfinalen mellan Juventus och Bayern München.

Vidare sätter uppgifterna om Mandzukic återkomst i Bayern i sin tur ny fart på rykteskarusellen om Lewandowski. Den polske landslagskaptenen har under en längre tid ryktats till Real Madrid och han har även placerats i PSG.

Annons

 

 

Publicerad 2016-02-27 14:30

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto