Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Leicester vill skriva nytt kontrakt med Ranieri

Sillybloggen

Efter den osannolika succén.

Nu vill Leicester skriva ett nytt kontrakt med Claudio Ranieri för att kunna behålla honom de två år som han har kvar på sitt kontrakt, uppger Daily Mirror.

Managern säger själv att han vill vara kvar resten av sin karriär i klubben och att Leicester också förlänger hans kontrakt.

– Det är bra i Leicester, jag har inga tankar på att flytta. Jag hoppas att de ger mig ett kontrakt på sex-sju år, efter det kan jag pensionera mig, säger han till Marca.

The Times har tidigare rapporterat att Ranieri har en klausul som gör att han kan köpa sig ur sitt kontrakt om någon av de större europeiska-klubbarna skulle vara och nafsa på honom. Den, uppger Daily Mirror, vill Leicester nu bland annat ta bort – för att inte riskera att förlora honom.

Annons

Bland annat har det spekulerats att han ska ta över den italienska förbundskaptensrollen efter Antonio Conte. I december avfärdade han själv ett rykte som återigen ville placera honom i hans gamla klubb Chelsea.

– Jag har alltid haft flera möjligheter och jag är glad över att jobba med det jag älskar, säger han.

Publicerad 2016-03-16 14:08

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto