Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SKOTTLAND

Rodgers: "Lustig vill ha så mycket som möjligt"

Foto: SCANPIX

Brendan Rodgers hoppas snart att Celtic har förlängt med Mikael Lustig.
Men än är inte parterna överens.
- Han vill ha så mycket som möjligt, det är så spelet fungerar, säger Rodgers enligt Daily Record.

Den svenske landslagsbacken Mikael Lustig sitter på ett avtal med Celtic som löper ut efter den pågående säsongen. Nu förhandlar parterna om en förlängning och Celtics manager Brendan Rodgers vill väldigt gärna ha kvar 29-åringen.

- Mikael är definitivt en av dem som jag vill ha kvar och klubben för diskussioner med hans representanter. Han är en viktig spelare för oss, en av grundstenarna i gruppen. Han är en fantastisk karaktär, han är motiverad till träning och ett riktigt proffs. Mikael är en rolig kille men han vet när man ska fokusera. Han är en Scott Brown-typ (Celtics lagkapten) i omklädningsrummet, säger Rodgers enligt Daily Record.

- Han har varit grym sedan jag kom hit och jag tror att han vill stanna. Han är 29 år och det här kommer troligtvis bli hans sista stora kontrakt. När du når upp i den åldern vill du se till att allt blir rätt. Om han spelar fram till att han är 35 år, då har han sex år och 72 löneutbetalningar kvar. Det är allt, sen är det slut. Och de pengarna ska räcka för honom under resten av hans liv. Så han vill ha så mycket som möjligt, det är så spelet fungerar.

Rodgers avslutar:

- Men han vill vara här och Mikael vet att jag vill ha honom här. Det är en lugn situation, det är inget drama.

Publicerad 2016-12-12 kl 08:22
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons