Skandalscener i Skottland - supporter riktade slag mot Rangers-spelare

Scottish Premiership

James Tavernier fick ett slag riktat mot sig av en supporter.
Detta strax före halvtid i Rangers ligamatch mot Hibernian.

Förre Liverpool-mittfältaren Steven Gerrard och hans Rangers jagade i kväll en ny seger borta mot Hibernian för att hänga på i toppen av ligatabellen i Skottland. Laget tog strax före halvtid ledningen i matchen genom Daniel Candeias - men därefter utspelade sig mindre roliga scener på Easter Road.

När Rangers-backen James Tavernier i den 46:e minuten skulle ta ett inkast, så sprang en supporter in på planen mot Tavernier och sparkade först undan bollen för mittbacken innan det uppstod en konfrontation mellan parterna. Tavernier gav supportern en knuff, medan supportern svarade med att rikta ett slag mot backen.

Tavernier såg däremot inte ut att ta skada av slaget och supportern blev bortförd av säkerhetspersonal på arenan. Högerbacken spelade därefter klart resten av matchen som slutade 1-1 efter kvittering av Hibernian i andra halvlek.