Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

TV: Gerrard irriterad efter förlusten i Old Firm: "Varför är de där?"

Scottish Premiership

Rangers föll med 1-0 mot Celtic.
Steven Gerrard var irriterad på domarinsatsen i samband med målet.
- Det är en uppenbar frispark. Och fjärdedomaren skriker i sin mikrofon; "frispark, frispark, frispark", säger managern efter sitt första Old Firm.

3:47
Nästa

Avbryt
Försök igen

Se ett utdrag ur presskonferensen med Brendan Rodgers och Steven Gerrard efter Old Firm i spelaren ovan.

Steven Gerrard föll i sitt första Old Firm-derby med Rangers. Oliver Ntcham stod för matchens enda mål i den andra halvleken och blev hjälte för Celtic. Målet föregicks av en situation där Rangers Ryan Jack revs ner av Tom Rogic. Gerrard menar att det var en solklar frispark.

- För mig är det en frispark och det är också frispark enligt fjärdedomaren, som skrek i sin mikrofon; "frispark, frispark, frispark. Domaren ignorerade det rådet. För mig är det en uppenbar frispark, han sparkade undan hans ben. "Jacko" gjorde det bra för att komma emellan spelaren och bollen och för är det en tydlig frispark, säger Gerrard.

ANNONS

Managern pratade med huvuddomaren av situationen efter matchen.

- Ja, han höll inte med. Han tyckte inte att det var en frispark. Jag tror att när han ser det, för han hade inte sett situationen, så kommer han att ändra sig för jag tycker att det är en uppenbar frispark.

Gerrard är kritisk till fjärdedomarens roll om inte huvuddomaren lyssnar på deras råd.

- Varför är de där? Säg, till exempel, att vi pratar om en situation med ett rött kort för dem eller för oss och fjärdedomaren säger; "det är rött, det är rött". Då tror jag domaren skulle komma bort och prata med honom och ta rådet. Han kom inte bort och pratade om det. Titta tillbaka på bilderna så är jag säker på att ni skulle se det, han skriker; "frispark, frispark, frispark". Fem eller sex minuter senare inträffade en annan frisparkssituation för oss och fjärdedomaren skrek "frispark, frispark, frispark". Vi fick inte den med oss heller, säger Gerrard.

ANNONS
Publicerad 2018-09-03 kl 09:44

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto