TV: Skulle sparka till reklamskylten - fastnade med foten

Det var en frustrerad Leigh Griffiths som skulle sparka till reklamskylten efter att ha missat ett jätteläge i slutet för Celtic. Istället så fastnade anfallaren med foten och hade problem att komma loss.

Celtic spelade igår bortamatch mot Kilmarnock. Efter att ha hamnat i underläge två gånger så kvitterade hemmalaget till 2-2 i den 88:e minuten, något som frustrerade Malmö FF:s kommande CL-motståndare.

Minuten efter kvitteringsmålet fick Celtics anfallare Leigh Griffiths en jättechans att nicka in segermålet men kom inte rätt till bollen. Argt tog han ut sin ilska på reklamskylten bakom målet, något som också skulle straffa sig... Griffiths fastnade med foten då den gick igenom skylten och 24-åringen hade sedan svårt att komma därifrån.

Se den komiska händelsen i spelaren ovanför.

Publicerad 2015-08-13 kl 07:55