POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
SPANIEN
3d

Agenten: "Coutinho kommer inte lämna Barca i sommar"

Foto: Bildbyrån

Philippe Coutinho kommer inte att lämna Barcelona.
I varje fall inte om man ska tro spelaren agent Kia Joorabchian.
- Ryktena som säger motsatsen helt enkelt inte är sanna, säger han till The Telegraph.

Philippe Coutniho har ryktats ligga nära till hands för att lämna Barcelona. Klubben rycker i Neymar från PSG och ett sätt att finansiera värvningen av brassen är att låta hans landsman gå andra hållet, alternativt säljas till en annan klubb för att få in pengar.

Men det kommer inte att ske enligt spelarens agent.

- Jag har fått berättat för mig att det inte finns några planer på att sälja honom, att Barcelona inte pratat med någon om honom och att ryktena som säger motsatsen helt enkelt inte är sanna, säger Kia Joorabchian till The Telepragh.

- Jag kommer inte låta någon prata om Philippe och trycka ner honom för att han har inte sagt något under de senaste arton månaderna. Jag kommer inte låta dem göra det och vi som är i Philippes team kommer inte låta det ske för Barcelona har sagt till oss att han kommer stanna.

Agenten ska ha haft ett möte med Barcelonas president Josep Maria Bartomeu under onsdagen för att reda ut ryktena och presidenten ska då har sagt till Joorabchian att mittfältaren inte kommer att säljas. Agenten går nu så långt att säga att personer inom Barcelona har agerat utan ledningens mandat.

- Vi försöker inte att flytta honom den här sommaren men vi tror att personer i Barcelonas organisation har agerat utan tillåtelse för att försöka sälja spelaren. Antingen måste Barcelona tygla personerna inom deras ledning som läcker den här informationen eller så måste de berätta för oss att de har ändrat sig om att sälja honom, säger Joorabchian.

Publicerad 2019-07-13 kl 21:57
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå