POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
SPANIEN

Agüeros besked i natt: "Jag vill lämna Atletico Madrid"

Här är mardrömsbeskedet till Atletico Madrids fans.
Sergio Agüero vill flytta.
”Jag har berättat om min önskan för klubben”, twittrar han.

Den 22-årige argentinaren är supportrarnas kelgris och självklar superstjärna i den spanska huvudstaden. Trots flera säsonger av intensiva rykten har han hela tiden valt att nobba andra lag för att stanna på Vicente Calderon. Fram till nu.

”Jag har bett om att få ta del av alla bud som kommer in. Snart blir jag 23 och framtiden är min. Det är inte ekonomiska skäl som får mig att vilja lämna, utan enbart sportsliga”, skriver ”El Kun” i ett uttalande på sin twitter-sida.

Flera medier rapporterar att beskedet kommer efter ett långt möte med familjen och Agüeros agent, som flugit in till Spanien i syfte att hålla en överläggning med anfallaren.

”Det här beslutet har vuxit fram under en lång tid. Frågan väcktes redan förra sommaren när jag förlängde mitt kontrakt. Jag ville skriva under för att ge något tillbaka efter allt jag fått från klubben. Då fick jag löftet att ledningen inte skulle sätta upp några hinder om jag ville röra på mig i juni 2011”, skriver Agüero.

Forwarden tackar också sina supportrar som han anser vara en del av familjen och säger sig ”stå i evig skuld till dem” efter allt stöd de visat för honom.

Goal.com rapporterar att Agüero har en friköpsklausul på strax över 400 miljoner kronor, en summa som måste machas om någon ska kunna lösa honom från sitt nuvarande avtal.

Publicerad 2011-05-24 kl 00:32
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå