Aidoo: "Sir Zidane, jag ber om ursäkt för smällen"

Joseph Aidoo tacklade omkull Zinedine Zidane.
Nu har den tidigare Bajen-försvararen uttalat sig på Instagram.
"Jag hoppas verkligen du är okej", skriver han.

Se tacklingen i spelaren ovan.

Real Madrid fick nöja sig med 2-2 hemma mot bottenlaget Celta Vigo under förra helgen. Hemmalaget hade ledningen fram tills det att fem minuter återstod av matchen – då kvitterade gästerna.

En smäll för Zinedine Zidane och Madrid-klubben – och det var inte den enda smällen som fransmannen fick ta emot under matchen.

En kvart in på den andra halvleken blev Zidane sänkt av den tidigare Hammarby-backen Joseph Aidoo. Försvararen sprang efter en boll som var på väg över sidlinjen – och tacklade omkull Real-tränaren.

- Det är lugnt, sa Zidane till Marca efter kapningen.

Nu har även Aidoo kommit med ett uttalande – där han ber om ursäkt för kollisionen.

"Sir Zidane, jag ber om ursäkt för smällen. Jag hoppas verkligen du är okej. Jag önskar dig lycka till. All respekt, sir", skriver Aidoo på Instagram.

Publicerad 2020-02-19 kl 21:55