Ajdarevic ställer sig frågande till Garcias försvarsspel: "Vad gör du, killen?"

La Liga

Real Madrid besegrade Barcelona i El Clasico.
Astrit Ajdarevic är kritisk till Barças försvarsspel i samband med huvudstadslagets ledningsmål.
- Här är Eric Garcia en riktigt, riktigt dålig försvarare, säger Ajdarevic i C More-studion.

Den första halvtimmen var det mållöst i rivalmötet mellan giganterna Real Madrid och Barcelona. En dryg minut senare kom dock det första målet - som kom att diskuteras i C More-studion efter den första halvleken.

I studion menade Astrid Ajdarevic  att Barcelona-backen Eric Garcia inte agerade tillräckligt bra när David Alaba tilläts distinkt skjuta in 1-0 bakom Marc-André ter Stegen.

- Vi måste kritisera försvarsspelet. Vad gör du, killen? inleder Astrit Ajdarevic.

Han fortsätter:

- Jag köper att man vill ha spelande mittbackar, men jag har hellre en mittback som är en bra försvarare. Här är Eric Garcia en riktigt, riktigt dålig försvarare. Kolla bakom dig, killen. Vad har du? Han stirrar bara blint framför sig, och då straffar det sig.

Se klippet där Astrit Ajdarevic är kritisk till Eric Garcia i spelaren ovan.

Publicerad 2021-10-24 kl 20:52