Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

SPANIEN

Allting klart för Zlatans övergång - bara en underskrift saknas

Allting är klart.
Nu saknas bara Zlatans underskrift på Barcelonas kontrakt.
- Vi förbereder alla papper, säger klubbdirektören Txiki Begiristain till spanska Sport.

Då så. Nu närmar vi oss slutet i denna långa Zlatan-såpa. Efter ett möte mellan Inter och Barcelona i Milano på fredagen löste parterna de sista detaljerna för att kunna slutföra övergången.

- Affären är klar. Samma sak gäller Hleb, säger Barcelonas vd Joan Oliver till Sky Sport Italia.

Nu ska Oliver återvända till Barcelona för att tillsammans med de andra direktörerna förbereda det femårsavtal som Zlatan Ibrahimovic ska skriva under.

Enligt uppgifter från Spanien kommer svensken anlända till Barcelona på söndag kväll för att presenteras vid en storslagen ceremoni på hemmaarenan Camp Nou på måndag. Zlatan är för tillfället hemma i Malmö i väntan på besked.

- Övergångspappren är just nu i Milano hos vår direktör. Vi försöker lösa det här så fort som möjligt nu och han (Zlatan) kan komma att presenteras på måndag, säger Txiki Begiristain, Barcelonas klubbdirektör, till Sport.

Enligt tidigare rapporter väntas Samuel Eto’o komma till Milano för att skriva på sitt femårskontrakt på måndag eller tisdag. Först när bägge spelarnas underskrifter finns på plats väntas klubbarna gå ut med affären på sina respektive hemsidor.

Affären kostar Barcelona runt 550 miljoner kronor. Alexander Hleb ingår inte. Han är istället en del i Maxwells övergång. Vitryssen lånas ut till Inter kommande säsong.

Publicerad 2009-07-24 kl 19:24