Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SPANIEN

Alves uppges stanna i Barca

Foto: SCANPIX

BARCELONA. Dani Alves har länge ryktats vara på väg bort från Barcelona, men enligt de senaste rapporterna i spansk media har brasilianaren bestämt sig för att stanna i klubben.

Under måndagen rapporterade den spanska radiokanalen Cope att Dani Alves nu tagit beslutet att stanna i Barcelona. Tidigare har det mesta tytt på att spelaren skulle lämna klubben efter säsongen men Alves ska i slutändan, enligt radiokanalen, valt livet i Barcelona framför ett större lönekuvert.

Anledningarna till beslutet ska vara att Dani Alvés nu känner sig mer värderad av Luis Enrique. Han känner att han har en nyckelroll i laget samtidigt som han vill att sina barn ska växa upp i stan.

Spelarens agent Dinorah Santana har tidigare visat sitt missnöje i media över hur klubben behandlat kontraktförnyelsen av spelaren. Tidigare har Santana också uttryckt att man förhandlat med en annan klubb.

Något som tidigare haltat förhandlingarna har varit att Dani Alvés bett om ett treårskontrakt medan klubben bara velat erbjuda ett år i taget. Det är fortsatt oklart hur det nya kontraktet kommer se ut men enligt Cope ska de två parterna nu vara överens och Alvés förväntas alltså förnya med klubben.

Publicerad 2015-04-28 kl 14:20
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons