Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SPANIEN

Ancelotti: "Cristiano är den bästa jag någonsin tränat"

Foto: SCANPIX

BARCELONA. Cristiano Ronaldo är i en otrolig målform och jagar Raúls historiska målrekord i Champions League. Nu hyllas han av sin tränare.
- Cristiano är den bästa spelaren jag någonsin tränat, säger Ancelotti på presskonferensen inför matchen mot Ludogorets.

Cristiano Ronaldo öser in mål i La Liga, 10 stycken på fem matcher. I Champions League jagar han turneringens målrekord, i nuläget bara tre mål bakom rekordinnehavaren Raúl Gonzalez. Ett rekord som Ronaldo mycket väl skulle kunna slå mot Ludogorets under onsdagskvällen och inför matchen hyllas portugisen av sin tränare.
-  Utan att visa respektlöshet till någon annan spelare så är Cristiano den bästa spelaren jag någonsin tränat. Han är en väldigt professionell spelare, väldigt seriös. Jag tror det som har förändrats med honom är att han varje dag blir mer och mer knuten till den här tröjan. Han är en ledare som inte pratar mycket men som visar vägen med det hårda arbete han gör, säger Ancelotti under presskonferensen enligt Marca.

Carlo Ancelotti fick även frågan på presskonferensen om vem han såg som Ludogorets stora stjärna men insisterade att de möter ett lag och inte en spelare.
- Vi har en strategi för att stoppa ett lag inte en spelare. Deras mod på Anfield överraskade mig. Det är ett lag med kvalitet, de är väldigt dynamiska och spelar med en stor intensitet. Det är deras vapen och vi vet att det inte kommer bli lätt.

Målvaktsdebatten verkar aldrig få ett slut i Madrid och Ancelotti ville inte avslöja vilken målvakt som kommer få ta på sig handskarna på onsdagskvällen.
-  Det kan hända att vi roterar målvakt under hela säsongen. Det kan hända att vi roterar mot Ludogorets. Allt kan hända i livet, säger Ancelotti.

Publicerad 2014-10-01 kl 13:35
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons